Copa Acryl Exterior Wit 310ML

001462

€ 6,95 incl. BTW

Meer informatie

Hoogwaardige watergedragen acrylaatkit voor binnen en buiten

  • Overschilderbaar met watergedragen en synthetische verven.
  • Hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs vochtige, ondergronden.
  • Niet corrosief t.o.v. metalen.
  • Uitstekende verwerkingseigenschappen.

Applicaties
Copagro Acryl Exterior is speciaal ontwikkeld voor het afdichten van aansluitvoegen tussen houten en metalen kozijnen en beton en metselwerk voor binnen en buiten toepassing. Aansluitvoegen tussen vensterbanken, trappen, plafonds, wanden, metaaldelen, plinten, schroten, gasbetonplaten, gipsplaten en kalkzandsteen. Omdat de afdichtingskit na aanbrengen snel regenbestendig is, zijn er minder beperkingen in verband met de weersomstandigheden.

Gebruiksaanwijzing
De optimale voeg is voldoende breed zodat deze bewegingen kan opnemen en verwerken van aangrenzende bouwelementen. De voegdiepte moet altijd in de juiste verhouding zijn met de voegbreedte. Een algemene regel is dat de verhouding voegdiepte:voegbreedte tot een voegbreedte van 10 mm 1:1 is, met een minimum van 5 mm breedte en diepte. Voor voegen breder dan 10 mm is de voegdiepte de voegbreedte gedeeld door 3 plus 6 mm met een maximum van 15 mm. Voor een compleet overzicht bezoek onze website of neem contact op met Copagro.

Product omschrijving
Copagro Acryl Exterior is een hoogwaardige acrylaatkit die na het aanbrengen snel regenbestendig is. Na het aanbrengen vormt het product een plasto-elastisch rubber door verdamping van het water uit de kit.

Voordelen

  • Na aanbrengen snel regenvast.
  • Geschikt voor buiten toepassing.
  • Hoge rek bij breuk en hoge toelaatbare vervorming.

Ondergronden vooraf altijd testen op hechting. Glad afwerkbaar met water.

Overschilderbaarheid
Copagro Acryl Exterior is het best overschilderbaar na volledige uitharding. Tijdens het doorharden zal het product krimpen, waardoor later eventueel scheur- en barstvorming kan ontstaan in de verflaag. Overschilderbaar met watergedragen en synthetische verf. Bij hooggevulde dispersieverven kan scheur- of barstvorming in de verf ontstaan. Geadviseerd wordt om vooraf de verdraagzaamheid met de verf te testen.

Schoonmaken
Gereedschap direct na gebruik reinigen met water. Handen kunnen worden gereinigd met Zwaluw Wipes en/of water en zeep.

Kleuren
• Wit

Verpakking
Koker 310 ml

Beperkingen
Niet geschikt voor continue waterbelasting. Niet geschikt voor PE, PP, PC, PMMA, PTFE, neopreen en bitumineuze ondergronden. * Buiten toepassing is alleen mogelijk bij goed drogend weer en indien het binnen 5 uur na aanbrengen niet regent.

Oppervlakte voorbereiding en afwerking
Aanbrengtemperatuur: +5°C tot +40°C (geldt voor omgeving en ondergrond). Op schone, droge, vet- en stofvrije en voldoende sterke ondergronden. Hechtvlakken ontdoen van loszittende bestanddelen, zuigende ondergronden hoeven niet volkomen droog te zijn. Zeer poreuze ondergronden zoals: gips, (gas)- beton, (kalkzand)steen enz. voorstrijken met een mengsel van 1 deel Copagro Acryl Exterior en 2

Gezondheid & veiligheid
Het productveiligheidsblad dient te worden gelezen en begrepen voor gebruik. Productveiligheidsbladen zijn beschikbaar op aanvraag en via de Copagro websites.

Waarborg & garantie
Copagro garandeert dat haar product, binnen de houdbaarheidstijd, in overeenstemming is met de specificaties.

Houdbaarheid
In ongeopende originele verpakking, tussen +5°C en +25°C, tot 18 maanden houdbaar na productiedatum mits bewaard op een droge plaats.